Feyyaz Kur’an Akademisi

Feyyaz Kur’an Akademisi

SİNAN YILMAZ HOCAMIZLA HAFIZA TEKNİKLERİYLE HAFIZLIK, ARAPÇA EĞİTİMİ VE KUR’AN’I ANLAMA PROGRAMI

Kur’an’ı anlayan nesiller yetiştiriyoruz.

Feyyaz Bilim ve Gelişim Derneği’miz tarafından düzenlenen bu seneki “Kur’an Akademisi” eğitim programımıza ek yeni proje için kayıtlar başladı.

Birçok ilim ile donatılan eğitim programımızda kullanılan teknikler, kitaplar, materyaller başarının anahtarı olup bu programa uygun olarak hazırlanmıştır. Bu programın uygulamasından sonra gelen yoğun istek üzerine Arapça ve diğer eğitimlere ek olarak, Hafızlık eğitimi verilmek üzere yeni bir sınıf açma kararı aldık.

2 senelik eğitimimizde:

  • Arapça sarf ve Nahiv dersleri…
  • Hafızlık Programı
  • Tefsir dersleri…
  • Hadis tahlilleri ve mütalaaları…
  • Delilleriyle ehl-i sünnet itikadı dersleri verilecektir.

Böylece dolu dolu bir müfredatla ilim ve ahlak ile teçhiz edilmiş kıymetli nesiller yetiştiriyoruz.

“Değişmeyen tek şey değişim” diyerek hazırladığımız eğitim programımızı ve materyallerimizi güncelleyerek hem kolay hem de kalıcı bir eğitim veriyoruz.
Arapçayı hafıza teknikleriyle ve animasyonlarla alanında uzman hocalarımızla öğretiyoruz. Bu sayede öğrenme hem kolay, hem de kalıcı oluyor. Daha üçüncü ayda Kur’an’a geçiliyor ve birinci sene Kur’an’dan tam 140 sayfayı, harf harf, kelime kelime tahlil ediyoruz.

Bu eğitim ile Arapçayı öğrenmek ve Kur’an’ı anlamak hem çok kolay hem de kalıcı oluyor. Bu programımıza ek olarak Kur’an hafızlığını da kazandırmak için çalışmalarımız genişlettik.

Bu programımıza Açık öğretim talebeleri ve Açık ilahiyat okumak isteyen erkek talebeler katılabilir.

15 kişi gibi sınırlı sayıda öğrencinin alınacağı programımız için 05326104651 ve 05442694642 Numaralardan bizlere ulaşarak daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Aranılan Eğitim Şartları:
1. Yaş aralığı 17-24.
2. Şimdilik sadece Erkeklere Yöneliktir.
3. Eğitim yüz yüze ve yatılı olacak.
4. Eğitim Ücretsizdir.
5. Eğitim 2 yıl olacaktır.