Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet Yürüyüşü

Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet Yürüyüşü

Katillerin adları değişiyor ama hedefleri hiç değişmiyor. Milletimizi ve bayrağımızı hedef alan teröristleri ve onları yönetenler gayet iyi bilinmektedir. Milletimiz ve devletimiz ise onlara gereken cevabı vermektedir. Her bir şehidimizin hesabı sorulmaktadır. Bizler, tarihi bir dönemeçte olduğumuzun farkındayız. Bu tarihi günlerde sesimizi ve sözümüzü yükseltecek; şehitlerimizden aldığımız ilhamla, tüm dünyaya bu milletin mesajını ileteceğiz.

Bu vesileyle şehitlerimize, Allah’tan (c.c.) rahmet; ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun.

Gazze’de Ekim ayından bu yana; terör devleti İsrail tarafından tüm dünyanın gözleri önünde Filistin halkına, tarihte eşine rastlanmamış barbarlıkta bir katliam ve soykırım yapılmaktadır.

Her zaman adaletten, insan haklarından bahsederken söz konusu Müslümanlar olunca çifte standartlarını konuşturan batılı devletler; İsrail’i görmezden gelmektedir. Tüm dünyada çocuk hakları, kadın hakları, basın ve insan hakları konuşulurken; 21. Yüzyılda Gazze’deki insanların yaşam haklarını konuşuyoruz. Zalimlerin insanlık dışı bu politikası dünyada karşılık bulmamış, aksine tüm halklar “insan olmanın gereği olarak” vicdanlarının sesi ile hareket etmiş, tüm dünya adeta Gazze olmuştur.

Kendinden büyük bombalara maruz kalan Mervan El-Masri, Velid Nassar ve binlerce çocuğumuz bizim meselemizdir. Evladının parçalanmış bedenini poşetler içinde toplayan mazlum baba, bizim meselemizdir. Öldürüldüğünde, çocuğunun bedenini tanıyabilmek için koluna adını yazan çaresiz anne, bizim meselemizdir. Filistin bizim öz meselemizdir!

Bu bilinçle, 1 Ocak 2024 sabahı saat 8:30’da Milli İrade Platformu olarak tüm annelerimizi, babalarımızı, evlatlarımızı, kardeşlerimizi, gençlerimizi, Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, kurum ve kuruluşlarımızı Galata Köprüsü’nde Filistin’in sesi olmaya davet ediyoruz. Yılın ilk gününde Ayasofya, Sultan Ahmet, Süleymaniye ve Yeni Camii’nde sabah namazının manevi ikliminde buluşup; Galata Köprüsü’ne akın akın yürüyecek, birliğimizi-beraberliğimizi tüm dünyaya göstereceğiz.